Fri fragt på alle ordrer
Kurv

Vores bestseller


Mineiro Blanket Preto

Bring rustik charme og traditionelt brasiliansk design ind i dit hjem med dette unikke tæppe. Håndvævet i et design, der er gået i arv fra generation til generation.

Brug det som sengetæppe, i sofaen, i en lænestol eller tag med det med på tur.

Køb

Vores historie

Vidste du, at vores tekstiler er håndvævet i en lille landsby i staten Mines Gerais, Brasilien?
Designet er et traditionelt design, der er gået i arv fra generation til generation.

Designs

Vi er vilde med historier, traditioner, forskellige kulturer og passionerede mennesker. Og vi er stolte af at være med til at støtte små lokale, brasilianske håndværkere i deres mission for at bevare dette traditionelle og unikke håndværk.

Vision

Vi ønsker mere end bare at være en shop. Vi ønsker at bygge bro mellem Europa og Brasilien og vise nogle af de mindre kendte sider af dette smukke og fascinerende land, som har så meget at byde på.

Værdier

Frem for alt vil vi gerne sætte positive fodaftryk. Derfor støtter vi med vores nye Terra Kollektion NGOer, som arbejder for at bevare natur og dyreliv i Brasilien. Når du køber et af vores Terra produkter, går 5% af overskuddet til Brasiliens natur.

Kære Solvej. Har mit elskede tæppe med på tur i min van - og her til formiddag er der kommet hul i, ved en smækket fordør. Jeg vil SÅ gerne købe et nyt. Har du flere på lager? Jeg krydser alt jeg har - ELSKER det tæppe <3

Jeg elsker størrelsen på puden, total yndlings pude - den flytter med rundt i hele huset hele tiden.

Danish
Danish