Fri fragt på alle ordrer
Kurv

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos MURUMURURU

Generelle oplysninger

MURUMURURU
Solsikkevej 4
3390 Hundested
CVR nr.: 38023284
Telefon: 42221996
Email:

Priser

Hos MURUMURURU tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

MURUMURURU modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay, Bankoverførsel. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

MURUMURURU tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 12 samme dag. Da vi er en lille familiedrevet virksomhed, sker det, at vi først sender dagen efter - også for ordrer indgået inden kl. 12. Er det særligt vigtigt, at din pakke kommer afsted samme dag, så send en mail til solvej@murumuru.dk. Dette gælder også ved særønsker såsom eksempelvis indpakning og lignende. 


Vi sender til hele Europa med fri fragt, og varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Vi leverer, som ovenfor skrevet, med fri fragt til hele Europa. Dog tages forbehold for ekstra omkostninger forbundet med told, som eksempelvis ved forsendelser til Norge.

Dine varer sendes med DAO365 eller GLS. 

Dog gør vi en undtagelse for kunder, bosat i Lynæs og Hundested, hvor vi som udgangspunkt vil forsøge at aftale levering uden om fragtselskaber.

Kontakt os, hvis du i stedet ønsker at afhente dine varer på vores adresse.

Opstår der problemer, eller har du særlig ønsker til din forsendelse (stede tidspunkt, eller lignende, kontakt os da endelig med det samme på solvej@murumuru.dk.

Din forsendelse vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen. 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. MURUMURURU vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Husk, at alle vores produkter er håndlavede. Variationer i design og farver vil derfor fremkomme. Kontakt os, hvis produktet ikke lever op til dine forventninger - og vi finder en god løsning.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til: 

MURUMURURU
Solsikkevej 4
3390 Hundested
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr eller telefonnummer til mobilepay, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på .

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer, eksempelvis ved ønsker om farver, vi ellers normalt ikke fører. 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Varens stand ved returning skal være den samme, som da du modtog den. Ved vores tæpper bedes du eksempelvis folde dem på samme måde, som du modtog dem, så de ikke bliver unødigt krøllede.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om, hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for MURUMURURU. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

 

Danish
Danish